Natuurlijke waterfilter

Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/d/7/c/leveninbeweging.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085

Natuurlijk zuiver water !

Filter kraantjeswater of regenwater tot drinkbaar GEZOND water dankzij de Aqualine met glazen waterreservoir.

Aqualine  is een sterk doordacht en compact mini waterzuiveringsstation. De gebruikte filtertechnieken bewijzen reeds decennia lang hun efficiëntie. Het systeem vereist geen energie en geen aansluiting. Elke druppel water wordt benut. Het is overal inzetbaar en veroorzaakt geen milieubelastend afval. Het is een traag systeem (ongeveer driekwart liter per uur), maar juist omwille van de traagheid is het zuiverend vermogen zeer efficiënt.

Het filtersysteem is een continu systeem dat kraantjeswater of regenwater filtert tot drinkbaar GEZOND water. Om deze voorraad gezond te houden is het systeem geïmpregneerd met zilver. Zilver is een natuurlijk antisepticum en vermijdt explosieve bacteriegroei. Dankzij de PH ring en de mineralen stenen krijgt het water een betere Ph waarde voor je gezondheid (tss 8.5 en 9.5)

De behandeling van het water gebeurt in volgende fasen:

Stap 1: Filtratie

De keramische micro filter verwijderd onzuiverheden zoals o.m. roest bezinksel, kalk, ziektekiemen, … Deze keramische filter is ook geschikt voor gebruik en regio’s waar het water van slechte kwaliteit is of niet gechlorineerd water zoals rivieren en grondwater.

Stap 2: Zuivering

Eens het water is gefilterd door de micro-keramische filter gaat het door de meertraps koolstoffilter die bestaat uit verschillende lagen natuurlijke produkten.

  1. Actieve Koolstof en Silver geactiveerde Koolstof:

Deze laag verwijderd geuren, kleuren, pigmenen, chloor, chemicalieën, detergenten, carcinogenen, zware metalen, radioactieve substanties en andere organische chemicaliën. Het zilver geactiveerde koolstof heeft de verdere functie die bacterieën elimineert.

  1. Zeoliet verwijderd zware metalen en slechte geuren van water en maakt het water zacht.
  2. Silica zand verwijderd zuurte-componenten uit het water en brengt een ideale ph waarde (zacht alkaïsche), die het lichaam helpt met het herstellen van de ph balans.

Stap 3: Sterilisatie & Mineralistatie

De mineraal-cassette met o.m. mineraal zand, voegt mineralen en zuurstof toe, en regelt het pH-gehalte teneinde de alkaline te milderen om het pH-evenwicht te herstellen in het lichaamsvocht.

Het water wordt beschermd tegen bacteriën d.m.v. zilverionen, die ook de smaak positief beïnvloeden en ervoor zorgen dat het water fris en vers blijft.

De hoge poreusheid van speciale stenen in de cartridges maken de vlotte absorptie van mineralen en essentiële sporen-elementen in het water mogelijk en verrijken het met veel zuurstof.

Stap 4: Magnetisatie

Het menselijk lichaam is gemagnetiseerd door de magnetische aardkern, en heeft ook een eigen magnetisch veld. Het kraantje aan de filter is voorzien van magneten, volgens de nieuwste water-technologie. Dit magnetisch veld zet de watermoleculen om in hexagonale macro-moleculen (zoals het water in levende cellen, en in smeltwater). Deze hexagonale (zeshoekige) structuur werkt harmonisch met ons lichaamsvocht.

Er zijn 3 verschillende maten beschikbaar afhankelijk van het gebruik. Let op !! Deze waterfilters hebben een reservoir in GLAS ! ==> duurzamer, gezonder en gemakkelijker om te reinigen.

5 Liter : voor kleine gezinnen 1 a 2 personen : 260 eur incl BTW

15 Liter NEOS vierkant !! NIEUWE uitvoering !! : voor middelmatig gebruik 2 a 3 personen : 310 eur incl BTW

18 Liter : voor intensiever gebruik > 3 personen of grote drinkers : 310 eur incl BTW

Vergeet onze lieve dieren niet !!! Zij verdienen ook het allerbeste water !!

Al ooit bij stil gestaan dat bv honden liever uit een waterplas of vijver drinken, dan van de kraan?

Vraag zeker naar meer informatie ivm gezond water door een mailtje te sturen naar : Nathalie@leveninbeweging.be

Hoe bestellen ?

  1. Maak een keuze welk systeem het beste past in je gezin.

Aqualine 5 Liter (260 eur), Aqualine NEOS 15 Liter (310 eur), Aqualine 18 Liter (310 eur)

Elk systeem bevat een glazen bokaal, 1 keramische filter, 1 niet-Alkalische meertrappen filter, 1 Ph ring, 1 hoeveelheid mineralen stenen.

Hoe wil je bestellen ?

  • Via mail of telefoon geef je door welk systeem je wil bestellen

Nathalie@leveninbeweging.be of 0475/89 99 11

  • Betaal het juiste bedrag per overschrijving KBC BE 51 7310 1410 2862 of contant

Na ontvangst van betaling kan je je filter afhalen bij Leven in beweging in Olen of je kan er ook voor kiezen om je filter thuis te laten leveren.

Hoe het filtersysteem in gebruik nemen?

Uiteraard kan je voor alle vragen terecht bij Nathalie van Leven in beweging, bioresonantietherapeute : 0475/ 89 99 11

In de doos zit een uitgebreide en duidelijke uitleg over het filtersysteem.

Geniet van heerlijk, lekker en gezond drinkwater !! Gebruik dit water ook om te koken of in je huishoudtoestellen (ze gaan veel langer mee gaan en je koffie en thee smaken beter!