Over mij

Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/d/7/c/leveninbeweging.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078


Ik ben Nathalie Nauwelaers en groeide op in een heel veilig nestje. Tijdens mijn puberteit werd mijn leven drastisch op alle vlakken door elkaar geschud. Wat toen verschrikkelijk was, bleek later mijn grootste geschenk te zijn. Daar is mijn grote zoektocht begonnen.

En ben ik steeds verder op zoek gegaan om te groeien als persoon. Vermits ik weet hoe belangrijk dit is, voel ik mij enorm verbonden met mensen en dieren die het beste verdienen.

Daarom voel ik mij geroepen om zoveel mogelijk mensen te helpen die er nood aan hebben. Het pad dat ik ondertussen al bewandeld heb, heeft mij geleid langs de opleidingen voedingsconsulente, Kinesiologie, lichaamsanalyse, levend bloed analyse, polariteitsonderzoek, bioresonantie.

In de praktijk behandel ik zowel mensen als dieren.